Доступність посилання

ТОП новини

У Кличка в Харкові кидали яйця і вибухові пакети


Віталій Кличко
Віталій Кличко
У Харкові на мітингу за єдність України, де виступав лідер УДАРу Віталій Кличко, проросійські активісти влаштували провокацію, повідомляє сайт УДАРу.

«Близько сотні агресивно налаштованих молодих людей через дорогу від акції Євромайдану розгорнули російські прапори і викрикували «Референдум», «Росія», «Беркут». Віталій Кличко після виступу повернувся до них і помахав українським прапором. «Туристи» почали кидати яйця і зеленку в мітингуючих, а коли Кличко сідав у машину, кинули кілька вибухопакетів. Міліція, яка стояла по обидві сторони дороги, не втручалася. Хоча люди, які прийшли на мітинг, вимагали від правоохоронців перевірити документи в агресивних «спортсменів», оскільки зазначили, що ті – росіяни», – йдеться в повідомленні.

За даними УДАРу, спочатку ця група намагалася влаштувати провокацію під приміщенням, де відбувалася прес-конференція Кличка, потім прийшла на акцію Євромайдану.

«Цих самих людей ми бачили вчора в Донецьку, сьогодні – у Харкові. Вони «гастролюють» східними регіонами України і вимагають референдуму. З якого дива і за яким правом? Вони можуть чогось вимагати у себе в країні, а не підбурювати і не провокувати людей в Україні», – сказав Кличко.

Крім того, кореспондент Радіо Свобода раніше повідомив, що невідомі люди не пускали чотирьох журналістів в приміщення, де мала відбутися прес-конференція лідера партії УДАР Віталія Кличка у Харкові.
Невідомі не пускали журналістів на прес-конференцію Кличка у Харкові
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:04 0:00
XS
SM
MD
LG