Доступність посилання

ТОП новини

Кличко закликає не зволікати з президентськими виборами


Лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив сьогодні, що вибори президента України повинні відбутися 25 травня, інакше країні загрожує дестабілізація й поглиблення економічної та політичної кризи.

«Чим скоріше сформується нова влада в Україні, чим скоріше ми зможемо нормалізувати ситуацію, тим швидше вийдемо з економічної і політичної кризи. Зволікання з виборами, на яких президента обере народ, призведе до складних процесів», – наголосив Кличко, коментуючи зареєстровану у Верховній Раді депутатом-регіоналом постанову про перенесення виборів на 7 грудня.

Як сказав лідер УДАРу, у зволіканні з проведенням виборів зацікавлені багато політиків, зокрема, і з числа народних депутатів. «Замість того, щоб стабілізувати ситуацію, втілювати реформи та підвищувати соціальні стандарти, вони розколюють країну за принципом мови, віросповідання, національності. Такі дії не можна назвати розумними, зваженими і державницькими», – сказав Віталій Кличко, як повідомляє прес-служба його партії.

Сьогодні у Верховній Раді зареєстрували проект постанови про перенесення позачергових виборів президента з 25 травня на 7 грудня авторства народного депутата з фракції Партії регіонів Євгена Мураєва.
XS
SM
MD
LG