Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку під час сутички на мітингу загинула людина


У Донецьку сьогодні ввечері в масштабній сутичці між проукраїнськими і проросійськими демонстрантами на головній площі міста загинула людина, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода. 22-річний чоловік помер від ножових поранень у машині швидкої допомоги.

Наразі не відомо, яку зі сторін конфлікту він представляв. Прес-служба облдержадміністрації офіційно повідомляє про одного загиблого. Йдеться про те, що на місці до медиків звернулись 17 людей, із них 14 доправлені до лікарень (травматологія та нейрохірургія). За неофіційними даними, потерпілих більше, адже до медиків звернулися не всі.



Сутичка сталась під час мітингу за єдність України – проросійські активісти спробували завадити проведенню мирної акції на головній площі міста. Вони закидували донеччан яйцями і петардами. Нападати на мирних учасників мітингу за єдність України перешкоджали місцеві ультрас, які охороняли учасників акції.



Попередню акцію за єдність України в Донецьку завадили провести проросійські активісти, які виявляли агресію до людей із українською національною символікою.
XS
SM
MD
LG