Доступність посилання

ТОП новини

Україні потрібна програма військової підтримки США – сенатор МакКейн


Україні потрібна довгострокова програма військової підтримки, сказав під час брифінгу у Києві американський сенатор Джон МакКейн.

«Це моя особиста точка зору. Україні потрібна довгострокова програма військової підтримки. Включаючи як зброю, яка діє на ураження, так і спорядження суто захисне. Росіяни стоять на кордоні України, і ситуація дуже напружена. Вільні люди прагнуть захистити себе і свої домівки від подальшої агресії, але вони використовують дуже скромні засоби. Я думаю, нам треба надати такі засоби», – сказав він.

Проте Джон МакКейн наголосив, що це рішення офіційно ще не прийняте.

«Я не хочу породжувати марні сподівання чи надії, але є певні речі, які ми можемо робити», – сказав він.

З 14 по 15 березня делегація у складі восьми американських сенаторів на чолі з Джоном МакКейном приїхала в Україну. Таким чином вони висловили свою підтримку і підтримку з боку Конгресу США. Також сенатори пообіцяли, що стоятимуть пліч-о-пліч з українським народом.

Делегація з восьми сенаторів стала найбільшою американською делегацією, яка коли-небудь приїжджала в Україну. Впродовж свого дводенного візиту у Київ вони зустрілися зі багатьма очільниками України, зокрема, Олександром Турчиновим, Арсенієм Яценюком, з представниками Партії регіонів та головою Донецької облдержадміністрації.

Вісім сенаторів США: «Ми стоятимемо з українцями пліч-о-пліч»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:05:18 0:00
XS
SM
MD
LG