Доступність посилання

ТОП новини

СБУ на Запоріжжі затримала групу озброєних людей, які планували заходи дестабілізації


У Запорізькій області затримано групу осіб, яких підозрюють у незаконному поводженні зі зброєю, інформує прес-служба Служби безпеки України.

«Співробітники СБУ у взаємодії з працівниками міліції затримали в Запорізькій області групу осіб, які підозрюються у скоєнні злочину, передбаченого статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. У зловмисників вилучено вогнепальну зброю, набої, вибухівку та спецзасоби. У рамках розпочатого кримінального провадження встановлено, що зловмисники планували здійснити заходи, які могли призвести до дестабілізації ситуації в Запорізькій області», – мовиться у повідомленні відомства.

У СБУ поінформували, що заходи з метою вилучення з незаконного обігу зброї і притягнення до відповідальності осіб, винних у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами, здійснюються «у звʼязку із загостренням криміногенної обстановки і системними провокаціями з боку іноземних громадян в Криму і на південному сході України».
XS
SM
MD
LG