Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську затримали групу осіб зі зброєю і російськими паспортами


У Дніпропетровську міліція і «Правий сектор» у неділю спільно затримали групу осіб на двох автомобілях, у яких під час обшуку знайшли армійські захисні шоломи, ножі і паспорти громадян Російської Федерації. Про це інформують в обласному Штабі національного захисту.

Всього затриманих восьмеро. За даними зі штабу, під час затримання один із невідомих погрожував працівникам міліції й активістам.

Затриманих доправлено до одного з райвідділків міліції, працівники обласного управління МВС проводять оперативну роботу.

За даними кореспондента Радіо Свобода, ввечері під райвідділком, де утримують затриманих, мітингували дніпропетровські євромайданівці, які вимагали видати їм невідомих.

Раніше у Дніпропетровську керівник обласного Штабу національного захисту Андрій Денисенко повідомив, що штаб має інформацію про заплановані на 16 березня провокації проросійських сил у місті. Тому Штаб національного захисту і «Правий сектор» оголосили загальну мобілізацію патріотичних сил: особлива увага приділяється охороні адміністративних будівель та національних символів.
XS
SM
MD
LG