Доступність посилання

ТОП новини

У Новоозерному готуються до штурму бази ВМС – речник Міноборони


Невідомий із російським прапором на даху штабу українських Військово-морських сил у Севастополі, 19 березня 2014 року
Невідомий із російським прапором на даху штабу українських Військово-морських сил у Севастополі, 19 березня 2014 року
У Новоозерному біля Євпаторії готується штурм штабу Південної військово-морської бази ВМС України, повідомляє керівник кримського медіа-центру Міністерства оборони України Владислав Селезньов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За його словами, за даними джерел, як таран буде використаний трактор.

«За словами джерел, в перших рядах стоять жінки і діти, слідом за ними представники самооборони Криму, за ними шеренга з 60 солдатів Росії. Поблизу штабу солдати Росії встановили дві вогневі точки», – написав Селезньов.

Раніше він повідомив, що близько 150 невідомих цивільних осіб штурмують штаб командування українських Військово-морських сил у Севастополі.

«Було продавлено в’їзні ворота на територію штабу. У цей час, відтіснивши українських офіцерів, невідомі особи зняли із флагштока прапор України й підняли прапор Росії», – повідомив Селезньов.

За його даними, український персонал бази відтіснили у приміщення штабу.

Селезньов повідомив також, що в Євпаторії, біля контрольно-пропускного пункту 55-го зенітно-ракетного полку, невідомі цивільні зняли всю українську символіку й інформаційні таблички українською мовою, замість них вивішено прапори Росії.
XS
SM
MD
LG