Доступність посилання

ТОП новини

МВС затримало організатора і виконавця вбивства трьох працівників ДАІ – Аваков


МВС затримало організатора та виконавця вбивства трьох даїшників – Аваков
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
Співробітники Міністерства внутрішніх справ затримали організатора та виконавця вбивства трьох співробітників ДАІ, які несли службу на стаціонарному пості ДАІ на Броварському проспекті у Києві 2 березня, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Як заявив міністр, безпосереднім виконавцем вбивства є 22-річний житель Сумської області. За словами Авакова, організатором вбивства є 25-річний мешканець міста Києва, який є лідером неформального руху «Білий молот». МВС продовжує розслідування й пошуки третього учасника вбивства, сказав міністр внутрішніх справ.

Аваков також заявив, що затримані особи ніякого стосунку до учасників Євромайдану не мають.

Про мотиви злочину міністр не повідомив. Розслідування триває.

2 березня, близько 2:00, на КПП, що на Броварському проспекті, невідомі застрелили трьох інспекторів ДАІ і зникли з місця злочину.

За попередньою інформацією, Daewoo Lanos сірого кольору, не доїжджаючи кількох десятків метрів до КПП, зупинився, з нього вийшли троє чоловіків, підійшли до посту ДАІ і практично впритул розстріляли з автоматичної зброї трьох інспекторів. Пізніше забрали табельну зброю і поїхали в напрямку міста Бровари.
XS
SM
MD
LG