Доступність посилання

ТОП новини

На Прикарпатті новий керівник обласної «Свободи»


Віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич склав повноваження голови Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода», і на конференції організації на цю посаду обрано керівника обласного штабу національного спротиву Василя Поповича, повідомили в неділю у прес-службі обласної організації ВО «Свобода».

Олександр Сич очолював прикарпатських «свободівців» з листопада 2010 року, працюючи головою обласної ради. У 2012 році обраний народним депутатом.

На своїй сторінці у фейсбуці Олександр Сич написав, що не хоче, щоб через зайнятість в уряді керівництво ним обласною організацією мало символічний характер. «Переконаний, коли особа набирає на себе забагато посадових «капелюхів», то в результаті неспроможна повноцінно носити жодного із них», – вважає Олександр Сич.



На конференції одноголосно новим головою обласної організації ВО «Свобода» обрано Василя Поповича – депутата обласної ради, голову фракції ВО «Свобода». З листопада 2013 року він очолював обласний штаб національного спротиву, був організатором різноманітних акцій.

За словами Василя Поповича, роботу він розпочне з об’їзду усіх районів Прикарпаття для зустрічі з активом свободівських осередків.
XS
SM
MD
LG