Доступність посилання

ТОП новини

«Батьківщина» хоче звіту силовиків з розслідування «справи снайперів» – Соболєв


Сергій Соболєв
Сергій Соболєв
Парламентська фракція «Батьківщина» наполягає, щоб генеральний прокурор і керівництво Служби безпеки України виступили в парламенті з інформацією щодо розслідування справи про дії снайперів на майдані Незалежності в Києві з 18 по 21 лютого.

«Що стосується комісії зі снайперів. Нам відомо, що і Генеральна прокуратура, і Міністерство внутрішніх справ України, і СБУ завершили перший етап розслідування, і ми вимагаємо, щоб вони доповіли цього сесійного тижня ті речі, які можуть бути оголошені публічно. Ви розумієте, там є ціла низка питань, які не можуть бути розголошені», – сказав лідер фракції Сергій Соболєв.

За словами лідера фракції, тільки після цього звіту можна ухвалити рішення про створення парламентської комісії з розслідування цих фактів.

18 лютого поновилося протистояння між протестувальниками і правоохоронцями у центрі Києва. Вранці 20 лютого снайпери обстріляли протестувальників на Майдані.
За даними МОЗ, починаючи від 18 лютого, під час сутичок у центрі Києва загинули 103 людини, понад тисяча звернулися по допомогу до лікарів.
XS
SM
MD
LG