Доступність посилання

ТОП новини

Україна має намір поставляти ресурси до Криму на ринкових умовах – віце-прем’єр


Україна має намір на перспективу поставляти будь-які ресурси до Криму на ринкових умовах, заявив сьогодні віце-прем’єр-міністр із соціальних питань Олександр Сич.

Як сказав він на прес-конференції, це необхідно, оскільки Україна не контролює ситуації на тимчасово окупованій території Криму.

Водночас віце-прем’єр спростував інформацію про навмисне зниження поставок електроенергії до Криму і заявив, що відключення значної частини Кримського півострова від енергопостачання стало наслідком технічних неполадок.

«Йдеться про якісь великі поломки, але, вибачте, як в умовах ведення агресії, війни, порушення інфраструктури вберегтися від порушення енергопостачання або якихось інших моментів?» – сказав Сич, як його цитує агентство УНІАН.

Віце-прем’єр вважає, що обвинувачення у відключенні електроенергії, які лунають на адресу України, є частиною цілеспрямованої антиукраїнської інформаційної кампанії, яка ведеться вже давно.

«Повертаючись до інформаційної політики, існує спроба все направити проти України, тобто сам же злочинець скоїв злочин, але говорить, що «я в цьому не винен», – додав він.
XS
SM
MD
LG