Доступність посилання

ТОП новини

Обшук проводився в офісі громадської організації «Національна гвардія» – ВВ МВС


Прес-служба Внутрішніх військ МВС України пояснює, що обшук, який проводили сьогодні правоохоронці, відбувався в офісі громадської організації «Національна гвардія», а не у штабі військового формування Національна гвардія України.

Як йдеться роз’ясненні прес-служби Внутрішніх військ МВС України, у засобах масової інформації з’явилися повідомлення стосовно обшуку штабу «Національної гвардії України» по вулиці Паторжинського.

«Офіційно повідомляємо, що «Національна гвардії України», про яку йдеться у повідомленнях, є цивільною громадською організацією, яка не має жодного стосунку до створеного у відповідності до закону України від 13 березня 2014 року сучасного військового формування з правоохоронними функціями, – Національної гвардії України», – йдеться в повідомленні.

Прес-служба Внутрішніх військ МВС закликає працівників ЗМІ звертатися за інформацією до офіційних джерел і не пов’язувати діяльність Національної гвардії України з діяльністю будь-яких інших громадських організацій та об’єднань.

Сьогодні, 25 березня, ЗМІ повідомили, що у штабі Національної гвардії в Києві за адресою Паторжинського, 14, проводиться обшук. На вході до офісу шість працівників міліції з автоматами не пропускають всередину відвідувачів, включно з представниками ЗМІ.

Водночас у київській міліції повідомили, що по лінії 102 надійшло повідомлення від власника квартири, яку він тривалий час здає квартиронаймачам, про те, що його постояльці поводяться підозріло. Для перевірки одержаної інформації на місце виїхала оперативна група.
XS
SM
MD
LG