Доступність посилання

ТОП новини

Медведєв обіцяє Криму міністерство в його справах і підвищення зарплат і пенсій


Дмитро Медведєв
Дмитро Медведєв
Прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв повідомив про створення нового міністерства у справах Криму. Медведєв заявив про це на нараді з російськими урядовцями, що відбувалася в Сімферополі.

«Вважаю за правильне створення спеціального федерального органу виконавчої влади для вирішення завдань Криму і Севастополя. Президент РФ підтримав позицію уряду з цього питання. Підписано два укази – про створення Міністерства у справах Криму, про призначення Олега Генріховича Савельєва міністром», – сказав Медведєв.

Також, за його словами, Росія має намір поетапно збільшити в Криму розміри пенсій, зарплати працівникам бюджетної сфери і військовослужбовцям до середньоросійського рівня до липня цього року.

Як заявив Медведєв, перша доплата до пенсії буде 1 квітня, потім у травні, червні та липні.

«Як я вже сказав, жителі Росії мають лише виграти від приєднання до Росії, і ми з вами це маємо забезпечити», – сказав Медведєв.

Міжнародна спільнота не визнає анексію Криму. США, Євросоюз і Генасамблея ООН визнали її незаконною. США і Євросоюз запровадили у зв’язку з цим два пакети санкцій щодо російських посадовців, зокрема, візові обмеження і замороження рахунків.
XS
SM
MD
LG