Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк попередив підлеглих про неприпустимість пересування кортежами


Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк висловив сподівання, що його підлеглі не будуть їздити в кортежах і перевищувати допустиму швидкість.

«Я сподіваюся, що це був останній сюжет, який я побачив у засобах масової інформації про пересування кортежами», – сказав Яценюк, відкриваючи засідання уряду.

Напередодні в ЗМІ з’явилася інформація про те, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков їхав у кортежі, що створював аварійні ситуацію і рухався з перевищенням швидкості, повертаючись з навчального центру Національної гвардії України в Київській області.

Крім того, в сюжеті телеканалу «1+1» йшлося, що спікер парламенту, в.о. президента Олександр Турчинов їздить із кортежем з п’яти автомобілів.

Перед початком сьогоднішнього засідання Кабміну Аваков заявив, що він не пересувався в кортежі вулицями Києва, не давав вказівок про перекриття доріг, а також його машина не перевищувала швидкості.

У прес-службі парламенту також заявили, що Олександр Турчинов не їздить у кортежі з 5 машин. «Змушені повідомити представникам засобів масової інформації, що це не відповідає дійсності. Керівник парламенту їздить лише з однією машиною супроводу. І то це було зроблено на вимогу Управління державної охорони України», – наголосили в прес-службі Верховної Ради.

Крім того, в прес-службі заявили, що для проїзду автомобіля Турчинова дороги у столиці не перекриваються, він «їздить у загальному потоці машин, без проблискових маячків, «мигалок» та сирен».
XS
SM
MD
LG