Доступність посилання

ТОП новини

Аеропорт «Сімферополь» став «російським» іще до кримського «референдуму» – документи


«Невідомі в зелених одностроях» контролюють аеропорт «Сімферополь», фото 28 лютого 2014 року
«Невідомі в зелених одностроях» контролюють аеропорт «Сімферополь», фото 28 лютого 2014 року
Іще майже за два тижні до проведення нелегітимного «референдуму» у Криму в аеропорті центру автономії Сімферополя стали змінювати керівництво і банківське обслуговування, повідомляє сайт Крим.Реалії.

Низка документів про це оприлюднена на сайті самого аеропорту.

Зокрема, в документах із назвою «Повідомлення про виникнення особливої інформації емітента» від 3 березня 2014 року йдеться про усунення голови правління публічного акціонерного товариства «Міжнародний аеропорт «Сімферополь» Бориса Солдатка від виконання обов’язків.

Замість нього тимчасовим виконувачем обов’язків генерального директора аеропорту «Сімферополь» і головою правління акціонерного товариства призначили Євгена Плаксіна, доти виробничого директора аеропорту.

Також були змінені склад правління і склад наглядової ради ПАТ «Міжнародний аеропорт «Сімферополь».

Серед іншого, заступником голови спостережної ради був призначений Сергій Доніч, який за кілька днів до того отримав посаду віце-прем’єра в незаконно сформованому кримському уряді Сергія Аксьонова.

Крім того, за даними документа, що його отримав сайт Крим.Реалії, з 5 квітня 2014 року в аеропорті «Сімферополь» змінилися банківські реквізити, і всі фінансові розрахунки стали проводити через «Сбербанк Росії».
XS
SM
MD
LG