Доступність посилання

ТОП новини

«Правий сектор» своїх активістів до Росії не направляв – Ярош


«Правий Сектор» до Росії нікого не направляв
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:45 0:00
«Правий сектор не направляв своїх активістів до Росії, заявляє лідер партії Дмитро Ярош.

«Вважаю, що це (інформація про затримання 25 українців за підозрою у підготовці терактів у Росії – ред.) черговий путінський фейк. Ми не направляли до Росії ніяких людей ні для терактів, ні для якихось диверсій, тому це лише вигадки», – сказав Ярош.

«Наразі мені наші активісти не доповідали, що хтось із наших хлопців у Росії затриманий. Тому коментувати об’єктивно наразі не можу. Будемо з’ясовувати. Але ще раз наголошую: «Правий сектор» не направляв своїх представників до Росії», – додав він.

Напередодні російська телекомпанія НТВ з посиланням на дані спецслужб повідомила, що 25 громадян України, серед яких троє активістів «Правого сектора», затримані за підозрою в підготовці диверсій на території Росії.

Перший віце-прем’єр України Віталій Ярема заявив, що Київ не отримував від Росії офіційної інформації про затримання на її території 25 українців за підозрою у підготовці терактів. «Я думаю, що це черговий фейк. Ніякої офіційної інформації з цього приводу до нас не надходило», – сказав Ярема.
XS
SM
MD
LG