Доступність посилання

ТОП новини

Оприлюднене відео, як Пшонка та Клименко тікають з України


Охорона екс-генерального прокурора Віктора Пшонки та екс-глави Міністерства доходів і зборів Олександра Клименко стріляла в прикордонників в аеропорту Донецька. На оприлюдненому телеканалом «Інтер» відео з камер відеоспостереження в аеропорту видно, як Пшонка та Клименко, змітаючи усе на своєму шляху, прориваються на літак.

Прикордонники намагаються їх затримати, навіть стріляли у повітря − робили попереджувальні постріли, однак чиновників це не спинило. При цьому Клименко почав бійку з прикордонниками. У свою чергу Пшонка під прикриттям своєї охорони, втік з терміналу.

Як зазначив представник Держприкордонслужби Сергій Астахов, у залі офіційних делегацій аеропорту «охорона цих громадян надала фізичний опір прикордонному наряду, що дозволило їм покинути територію аеропорту».

22 лютого Пшонка разом з Клименком та ще троє чоловіків з їх супроводу в Донецькому аеропорту з намагалися зареєструватися на рейс. Працівники прикордонної служби спробували завадити їм вилетіти. Екс-генпрокурору Віктору Пшонці за спротив прикордонникам загрожує до шести років в'язниці.
XS
SM
MD
LG