Доступність посилання

ТОП новини

Кузьмін каже, що під час Майдану боровся з корупцією


Кузьмін каже, що під час Майдану боровся з корупцією
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:29 0:00
Кандидат на президента України, екс-заступник секретаря РНБО Андрія Клюєва, колишній перший заступник генерального прокурора Віктора Пшонки Ренат Кузьмін заявляє, що під час Майдану, очолюване ним в РНБО управління, займалося виключно аналізом стану протидії корупції. Про це він заявив, представляючи свою передвиборчу програму.

«Цей аналіз готувався з жовтня 2013 року по лютий місяць 2014 року. Цей аналіз є вагомим, 198 сторінок тексту. Я мав стосунок виключно до цього», – запевнив Кузьмін.

На запитання про те, чи викликали його до Генеральної прокуратури на допити останнім часом у зв’язку з його діяльністю на посаді першого заступника Віктора Пшонки, зокрема справами проти Юлії Тимошенко, він порадив журналістам звертатися до прес-служби відомства.

«У прокуратурі я не працюю з 4 жовтня 2014 року. Сьогодні я тут намагаюся донести до вас основні положення передвиборчої програми. Якщо вас цікавлять справи, пов’язані з відомими подіями, вам варто звернутися за консультацією до прес-служби Генеральної прокуратури», – сказав Кузьмін.

Як кандидат Ренат Кузьмін представляє себе як російськомовного українця, сина просто шахтаря з Донбасу. Він пропонує переправляти громадянам України частину доходів від природних ресурсів. Він також вважає, що українці повинні самостійно вирішувати питання свого державного устрою і пропонує створити «Об’єднані штати Європи в Україні». Проблеми сепаратизму на Сході України Ренат Кузьмін не коментував.
XS
SM
MD
LG