Доступність посилання

ТОП новини

Миколаївська міліція відпустила всіх затриманих під час нічних сутичок під ОДА


Співробітники міліції під час нічних сутичок між «Народним ополченням Миколаєва», місцевою Самообороною Майдану і проросійськими активістами під будівлею Миколаївської обласної державної адміністрації затримали 14 осіб, яких наразі вже відпустили.

Як повідомляє УНІАН, про це під час прес-конференції повідомив виконувач обов’язків начальника УМВС в Миколаївській області Юрій Седнєв. Він повідомив, що серед затриманих немає громадян інших держав. За словами Седнєва, щодо затриманих було складено протоколи за дрібне хуліганство, узято свідчення, далі розслідуватиметься їх причетність до інших злочинів.

« Переглядаються всі відеоматеріали, які задокументували наші криміналісти, і ті, які було викладено в інтернет-виданнях», – сказав Седнєв.

Він також повідомив, що за відеоматеріалами також будуть встановлені й інші особи, які організували заворушення і брали активну участь в них. Зокрема, перевірятиметься причетність чотирьох затриманих до скоєння злочину згідно з кримінальним провадження за статтею 110 Кримінального Кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), яке розслідує Служба безпеки України.

За оперативними даними Миколаївського міського управління міліції, в ніч з 7 на 8 квітня в результаті сутичок між «Hapoдним ополченням Миколаєва», місцевою «Caмooбopoною Maйдaну» і проросійськими активістами під будівлею Миколаївської обласної державної адміністрації міліція затримала 23 людини. В результаті нічних бійок постраждало 15 осіб.
XS
SM
MD
LG