Доступність посилання

ТОП новини

«Люстраторів» з другої спроби змусили вийти з офісу КПУ


Міліція не змогла звільнити офіс КПУ, зайнятий націоналістами
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:38 0:00
У ці хвилини триває процес звільнення будівлі центрального офісу Комуністичної партії України, що розташований у Києві на вулиці Борисоглібській, 7. З другої спроби міліція змогла переконати активістів залишити приміщення.

«Ми виходимо, бо стало зрозуміло, що втримати приміщення ми не в змозі. Ми не воюватимемо проти озброєних людей. Краще зберегти людей, а нашу діяльність проводити в інших місцях», – розповів керівник люстраційного комітету «Ніколи знову» Станіслав Павлов.

За його словами, міліція дала час залишити будівлю і забрати власні речі. Сили до активістів не застосовували, запевнив Павлов.

Вперше сьогодні міліція прибула до будівлі ще близько 16:00. Тоді активісти відмовилися виходити. А після того як до будівлі прибули представники Самооборони і журналісти, правоохоронці розблокували вулицю і поїхали з місця події.

Після цього члени люстраційного комітету повикидали з вікон партійну символіку КПУ і портрети Леніна, які потім спалили представники Самооборони, що були біля будівлі.

«Громадське телебачення» щойно повідомило у своєму ефірі про пожежу в приміщенні. Там уже працюють пожежники.

Парламентська фракція Компартії відмовлялася голосувати у Верховній Раді, доки не буде звільнений партійний офіс.
XS
SM
MD
LG