Доступність посилання

ТОП новини

Проти провокаторів на кордоні застосовуватимуть жорсткі дії – ДПС


Державна прикордонна служба України заявляє про готовність діяти рішуче у випадку провокацій на кордоні. Про це йдеться у заяві, поширеній прес-службою.

«У зв'язку із загостренням ситуації на українсько-російській ділянці кордону Державна прикордонна служба України в черговий раз закликає мешканців прикордоння утриматися від блокування прикордонних підрозділів, перешкоджання правоохоронцям у виконанні ними своїх обов'язків та проведенню інших провокацій на державному кордоні»,– йдеться в повідомленні.

«У разі організації незаконних заходів чи спроб незаконного захоплення підрозділів та службових приміщень відомства, Державна прикордонна служба змушена буде вжити вичерпних заходів щодо забезпечення недоторканості Державного кордону України, захисту персоналу та членів сімей військовослужбовців, збереження майна та інших матеріальних цінностей. Відомство діятиме виключно в рамках чинного законодавства України та у відповідності до Статутів ЗС України», – зазначили прикордонники.

Останніми днями, особливо на сході України, почастішали факти провокацій проросійськи налаштованих активістів, які незаконно захоплюють держбудівлі і перешкоджають діяльності інших службових органів, як от управлінь СБУ і міліції.
XS
SM
MD
LG