Доступність посилання

ТОП новини

Невідомі намагалися захопити управління міліції в Горлівці – МВС


Невідомі особи в суботу ввечері намагалися захопити адміністративну будівлю Горлівського міського управління міліції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

«Близько 20:00 до адмінбудівлі ГУ прибули кілька автомобілів, з яких вийшли невідомі люди і попрямували до будівлі, маючи намір проникнути всередину. Ймовірно, основною метою таких дій була спроба заволодіти зброєю, якого на даний момент немає ні в будівлі міськуправління, ні в будівлях трьох райвідділів міліції», – йдеться в повідомленні.

Спроба проникнення в адміністративну будівлю Горлівського міського управління міліції була припинена, зазначили в міліції.

У суботу сепаратисти захопили приміщення райвідділку міліції в Слов'янську, скоїли напад на відділення в Красному Лимані, але міліція штурм відбила. Також сепаратисти обстрілювали відділення міліції у Краматорську. В Інтернеті з'явилася інформація, що під час штурму було поранено людину, однак офіційного підтвердження з цього приводу, як і те, чи захопили сепаратисти приміщення міліції в Краматорську наразі немає.
XS
SM
MD
LG