Доступність посилання

ТОП новини

Аваков вирішив посилити міліцію новими спецпідрозділами


Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков ухвалив рішення створити спеціальні підрозділи міліції на основі громадських формувань. Про це інформує офіційний сайт МВС.

За словами Авакова, «Донецьк отримає свій спецпідрозділ, створений з патріотів країни і Донбасу. Луганськ – свій з луганчан. У Дніпропетровську буде створений спецпідрозділ «Дніпро». «Миколаїв, Одеса, Херсон, Харків – практично кожен регіон отримає можливість мати такий стабілізаційний спецпідрозділ. Спочатку схід і південь, потім центр і захід країни», – наголосив міністр.

МВС готове залучити понад 12 тисяч чоловік по всій країні до складу нових спецпідрозділів, надати озброєння, екіпіровку, керівництво кадровими офіцерами.

«Перший наказ про створення спецпідрозділу «Схід» у Луганській області мною вже підписаний. Створення спецпідрозділів буде відбуватися в найкоротший термін, без зволікань і процедур – відповідно до викликів часу», – підкреслив міністр.

«Нова структура спеціальних підрозділів МВС – відповідь диверсантам, «зеленим чоловічкам» та іншим бандформуванням, які мають завдання атакувати державність і цілісність України», – заявив Арсен Аваков.

Учора сепаратисти захопили у Слов’янську на Донеччині адміністративні будівлі, сьогодні вони продовжили свої дії в кількох інших містах області.

Від минулих вихідних у руках сепаратистів залишаються обласне управління СБУ в Луганську і облдержадміністрація в Донецьку.
XS
SM
MD
LG