Доступність посилання

ТОП новини

«Батьківщина» вимагає впродовж 48 годин замінити керівників МВС і СБУ в областях


Сергій Соболєв
Сергій Соболєв
Фракція «Батьківщина» вимагає зміни керівництва МВС і СБУ в областях, особливо в регіонах, де є загроза агресії з боку Росії, повідомив в.о. голови цієї фракції Сергій Соболєв.

«Є безпосередня вимога протягом буквально двох діб (48 годин) замінити всіх керівників Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки, призначити нових голів районних адміністрацій, які до цього часу не призначені в кількох областях, особливо там, де є загроза військової агресії з боку Російської Федерації», – заявив Соболєв на засіданні погоджувальної ради.

Він наголосив, що неможливо по телевізору дивитися на те, як «керівник міліції піднімає руки догори і здається агресору».

«Це найбільша деморалізація, яка є, для населення і для рядових співробітників міліції. Саме тому ми хотіли б відокремити рядових співробітників міліції, які готові нести службу і виконувати всі накази, від тих керівників, які сьогодні вже увійшли у змову із терористичними групами Росії, які діють на території України, бандформуваннями українськими і фактично здають підрозділ за підрозділом, не чинячи опору ніякого», – сказав Соболєв.

Раніше в.о. президента України Олександр Турчинов заявив, що правоохоронні і силові структури в Донецькій, Луганській і деяких інших областях будуть повністю оновлені.
XS
SM
MD
LG