Доступність посилання

ТОП новини

У Горлівці викрадали редактора місцевого сайту


Під час нападу на міліцію в Горлівці, фото 14 квітня 2014 року
Під час нападу на міліцію в Горлівці, фото 14 квітня 2014 року
У Горлівці Донецької області нападники з лав проросійських сепаратистів викрали сьогодні головного редактора місцевого інтернет-видання Gorlovka.ua Олександра Білінського, але через кілька годин відпустили.

Як повідомили в соцмережах журналісти видання, нападники стверджували, що редактор десь, чи то на сайті, чи в соціальних мережах, назвав сепаратистів терористами, а відтак має «відповісти перед народом». За словами редактора, врешті його все ж відпустили після тривалих запевнень, що він не вживав слова «терористи».

Тим часом нападники також блокували роботу редакції видання. Його сайт досі не працює. Як пишуть журналісти, вони намагаються відновити роботу.

Сепаратисти в Горлівці сьогодні захопили в місті кілька адміністративних будівель, зокрема, міліцію і міськраду. Штурмовиками керував чоловік, який представився полковником армії Росії.

Схожі захоплення відбуваються і в низці інших міст сходу України. У регіоні вирішено провести антитерористичну операцію, в тому числі із залученням Збройних сил. За даними СБУ, у східній частині України відбувається широкомасштабна військова агресія Росії, яка здійснюється силами розвідувально-диверсійних груп ГРУ Генштабу Збройних сил Росії.
XS
SM
MD
LG