Доступність посилання

ТОП новини

Прокурор області закликав донеччан не вестися на прояви зовнішньої агресії


Рекламні щити з написами «Донецька республіка», Донецьк, 13 квітня 2014 року
Рекламні щити з написами «Донецька республіка», Донецьк, 13 квітня 2014 року
Прокурор Донецької області Микола Франтовський закликав жителів регіону не піддаватися на прояви зовнішньої агресії. Про це йдеться в офіційному зверненні, поширеному прес-службою прокуратури області.

«У цей без сумнівів важкий час закликаю всіх жителів Донбасу до єдності та застерігаю – не піддаватися на прояви зовнішньої агресії. У нас є спільна мета – зберегти єдину країну і будувати її за тими принципами, яких ми дотримуємося», – йдеться у зверненні Франтовського.

«У зв'язку з подіями, які відбуваються у Донецькій області в останні дні, впевнений, що кожен житель регіону задає собі надважкі питання. Сьогоднішні випробування – це той іспит, який ми маємо пройти разом», – зазначив Франтовський.

Прокурор закликав відмежуватися від тих сил, які зацікавлені в кровопролитті та сутичках з правоохоронними органами.

Виконувач обов'язків президента України Олександр Турчинов підписав указ про введення в дію рішення Ради національної безпеки й оборони від 13 квітня «Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України». Особлива увага приділяється Донецькому, Луганському та Харківському регіонам, де особливо активно діють сепаратисти.
XS
SM
MD
LG