Доступність посилання

ТОП новини

Україна – на порозі громадянської війни – російський прем’єр Медведєв


Дмитро Медведєв, прем'єр-міністр Росії
Дмитро Медведєв, прем'єр-міністр Росії
Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв вважає, що Україна знаходиться на порозі громадянської війни. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«В Україні знову пролилася кров. Країна в передчутті громадянської війни. Це дуже сумно», – написав Медведєв.

За його словами, влада навіть не намагалася зберегти правопорядок в регіонах країни, коли там почалися захоплення адміністративних будівель.

«Таку владу помножили на нуль. А нелегітимні правителі, навпаки, сподіваються відновити той порядок, який вони самі цинічно потоптали, прийшовши до влади в результаті збройного заколоту. І наступають на свої ж граблі. Дія породжує протидію», – написав Медведєв.

«Порожнечу влади заповнив хаос. Але немає лиха без добра. Тепер багатьом людям стали зрозумілі справжні наміри осіб, що захопили владу в Києві. А значить – став очевидним шлях до справедливого суспільства. Він полягає в тому, щоб народ міг сам вибирати свою долю. Висловлювати свою волю легальними способами. Брати участь у формуванні сучасної української держави, заснованої на рівності народів і їх мов. Саме сам. Без самозванців, націоналістів і бандитів. Без танків і БТР. І без таємних візитів директора ЦРУ» – зазначив російський прем’єр.

Українська влада і країни Заходу, зокрема США, вважають, що за акціями сепаратистів у південно-східних областях стоять російські спецслужби. Офіційний Кремль це спростовує.
XS
SM
MD
LG