Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: у жодному випадку не можна допустити зриву виборів


Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко
Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявляє, що в жодному випадку не можна допустити зриву виборів президента України. Водночас в ефірі Радіо Свобода вона закликала всіх кандидатів припинити «пусту виборчу кампанію» і включитися «в роботу із захисту України».

«Хочу звернутися до всіх кандидатів у президенти: припиняйте піарщину, припиняйте політтехнології, припиняйте пусту виборчу кампанію, відірвану від реальних викликів і загроз для країни. Я від такої прагматичної політтехнологічної виборчої кампанії сьогодні відмовилася», – сказала Тимошенко.

«Моє прізвище буде в бюлетені. Я вважаю, що в жодному випадку не можна допустити зриву виборів, не можна допустити навіть на один день перенесення виборів, запланованих на 25 травня. Але водночас зараз усі мають включитися в роботу із захисту України. Не існує президентських виборчих кампаній зараз, існує реальний захист України», – додала вона.

За словами лідера «Батьківщини», відсьогодні всі партійні офіси її політичної сили перетворюються на штаби збору добровольців, які будуть брати участь у загальнонаціональному русі опору.
XS
SM
MD
LG