Доступність посилання

ТОП новини

Міноборони обіцяє жорстке покарання за викрадення українських військових


Міністерство оборони України вживає всіх необхідних заходів для звільнення захоплених сепаратистами в Красному Лучі (Луганська область) українських військовослужбовців, повідомляє прес-служба відомства.

За повідомленням, 15 квітня офіцер і військовослужбовець-контрактник зупинилися на дорозі для усунення неполадок у службовому автомобілі, до них під’їхали екстремісти, захопили їх у заручники і відвезли в невідомому напрямку.

«Міністерство оборони України попереджає осіб, причетних до цієї терористичної акції, що їхні дії підпадають під кваліфікацію цілої низки статей Кримінального кодексу України», – йдеться в повідомленні.

Наразі керівництво Міноборони та Збройних сил України вживають всіх необхідних заходів для якнайшвидшого звільнення викрадених військовослужбовців. «Ці заходи проводяться в тісній взаємодії з відповідними структурними підрозділами інших силових відомств України, що залучені до проведення антитерористичних заходів», – кажуть у відомстві.

«Керівництво вітчизняного оборонного відомства налаштоване жорстко реагувати на такі дії, спрямовані проти військовослужбовців Збройних сил України, які присягнули на вірність Українському народові і сумлінно виконують завдання за призначенням», – заявили у Міноборони.
XS
SM
MD
LG