Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську молодь організувала флеш-моб бойкоту російських товарів


У Дніпропетровську молодь організувала флеш-моб «Російське вбиває»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:20 0:00

У Дніпропетровську молодь організувала флеш-моб «Російське вбиває»

У середу ввечері в трьох супермаркетах Дніпропетровська патріотично налаштована молодь організувала флеш-моби «Російське вбиває!», спрямовані на бойкот російських товарів.

Близько двох десятків юнаків та дівчат з синьо-жовтою атрибутикою та товарами російських виробників у руках демонстративно впали на підлогу й «померли». Дехто з учасників акції тримав у руках також листівки «Не купуй російське!», портрети Володимира Путіна та плакати з написами «Російське вбиває!», «Кожен товар повернеться кулями», «Кожен покупець російських товарів фінансує війну».

Молоді люди також скандували «Російське вбиває!».

За словами координатора акції Владислава Мельничука, таким чином учасники символічно продемонстрували, як придбання російської продукції «впливає на життя громадян України»: кожен придбаний в Україні російський товар – це «ще одна куля у гвинтівку агресора», вважають учасники акції.

«Мета акції – донести людям, що, купуючи російські товари, вони спонсорували анексію Криму, а тепер допомагають відібрати у нас Східну Україну. Люди повинні розуміти, що не повинні спонсорувати російську агресію і мають дати відсіч. Перша акція пройшла досить успішно, покупці адекватно на неї реагували. Також не було спротиву з боку адміністрації магазину», – заявив Мельничук.

За даними координатора, схожі акції цими днями молоді люди проведуть й в інших магазинах Дніпропетровська.

Флеш-моби у рамках кампанії «Російське вбиває!» відбуваються в Дніпропетровську, Києві, Вінниці, Херсоні, Одесі, Миколаєві та інших містах.
XS
SM
MD
LG