Доступність посилання

ТОП новини

Запорізька ДАІ подружилася з байкерами заради єдності України


Запорізька ДАІ подружилася з байкерами заради єдності України
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:59 0:00
В Запоріжжі відбувся великий автопробіг на підтримку єдності України. Спільна колона автомайданівців і байкерів проїхала центральним проспектом міста. Від управління обласного ДАІ колона вирушила до пам’ятника Леніну, де було анонсовано проведення антимайдану.

«Ми відтепер товаришуємо з байкерами. До цього думали що вони дуже агресивні, насправді ж виявилося, що вони дуже привітні люди. Сьогоднішній автопробіг показує єдність нашого міста, і що на запорізьких дорогах завжди є місце всім, хто за цілісність нашої країни», – зазначив керівник сектора обласної ДАІ Андрій Топчий.

В колоні центральним проспектом рухалася понад сотня байкарів клубу Silver star та близько 150 машин Автомайдану. Проросійські активісти на момент приїзду колони на площу Леніна вже розійшлися.

«У нас тут відбувається спільна координація. Відтепер і з байкерами. Якщо на запорізьких блокпостах все тихо, то Автомайдан тепер відправляється контролювати сільські дороги, якими так само можна заїхати в місто», – зазначив по завершенню автопробігу координатор запорізького Автомайдану Юрій Хохлов.
XS
SM
MD
LG