Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко: «Хребет мені ламали довго»


Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко
«Доброго дня! Я повернулася. У всіх значеннях цього слова. Дякую всім хто підтримав і боровся та співчуваю всім хто не чекав». (19 березня 2014 року)

«Хребет мені ламали довго як фізично, так і психологічно. Якщо фізично щось вдалось, то психологічно – ні. Тому здоров’я дозволяє боротись далі». (21 березня 2014 року)

«Підбори є частиною мого символу боротьби проти того, що мене хотіли зламати. Я жінка і хочу не тільки внутрішньо бути сильною, але і зовнішньо виглядати так, наче у мене все в порядку. І у мене дійсно все буде в порядку після найближчої операції». (4 березня 2014 року)

«Кожну хвилину, коли ви стояли на барикадах і коли падали люди замертво, я карала себе за те, що я не з вами. Що мені ці грати не дають можливість бути поряд з вами, щоб не допустити цього. Я переконана, що ми мали можливість зробити все мирним шляхом і добитися того ж самого результату». (22 лютого 2014 року)

«Я вдячна своєму чоловікові за те, що він є. Я вдячна за те, що мені є на кого покластися. Я вдячна, що всі ці роки він і слова мені не сказав про те, що я присвятила своє життя зовсім не сім'ї...» (6 липня 2010 року)

«Більше ніхто не буде будувати Межигір’я» – Тимошенко

«Я хочу зараз принести Вам своє вибачення, якщо я щось в своєму житті зробила не так. Я могла помилятися, могла зробити щось не так, як ви очікували, але я ніколи не сповідувала подвійних стандартів». (10 квітня 2014 року)

«Я зможу знайти аргументи для своєї мами, яка живе в Дніпропетровську, а це значить я зможу знайти аргументи для всіх, хто сьогодні представляє Схід». (27 березня 2014 року)

«Перше, що ми повинні зробити після того, як вибори закінчаться – створити всі механізми для відкликання президента, парламенту, кожного депутата. Зразу після виборів президента з’явиться нова конституція, яка зробить владу народу не символічною, а абсолютно предметною владою в країні. Сьогодні народ не має інструментів, щоб позбутися не дуже вдалих керівників державою». (5 березня 2014 року)

«У випадку моєї перемоги – а точніше після моєї перемоги – Арсеній Яценюк буде займати позицію прем’єр-міністра». (27 березня 2014 року)

«Більше ніхто не буде будувати Межигір’я в той час, коли ви будете копійки збирати на лікування дітей і на те, щоб нормально жити. Ніхто більше цього не зробить, тому що ви не дозволите». (16 березня 2014 року)

«Питання ціни на газ для України – це питання її свободи». (5 березня 2014 року)

«Моє завдання – щоб у кожного була страховка. Для цього потрібно не 17 років, а набагато коротший термін». (24 грудня 2007 року)

«Імітувати поступливість, щоб перемогти» – Тимошенко

«Нам не можна сіяти паніку та нестабільність в нашій власні країні. Це те, чого прагне агресор. Наша головна зброя сьогодні – це саме спокій. Росія не піде на збройну війну з усім світом, і тому сьогодні іде не війна зброї, а війна нервів та інтелекту. Ми мусимо виграти цю війну, і ми її виграємо». (2 березня 2014 року)

«Давайте називати речі своїми іменами. Фактично Україні оголошено війну. Я до останнього була переконана, що нинішню кризу можна було розв'язати мирним шляхом, не допустивши повномасштабну військову агресію Росії проти України. Сьогодні ці шанси вже втрачені. Вони не зупиняться, якщо ми їх не зупинимо». (14 квітня 2014 року)

«Існує легенда про виникнення боротьби дзюдо. Кажуть, що майстер Кано йшов зимовим лісом і побачив, як на товсту гілку дерева нападало багато снігу, вона не витримала й зламалась... На іншу, молоду гілку також насипало снігу, але вона вигнулася, скинула важку ношу й випрямилася... Так виникло дзюдо, основний принцип якого: імітувати поступливість, щоб перемогти... Але – лише імітувати... Україна – це та друга, молода гілка... Думаю, як мінімум один знаний дзюдоїст Росії має пригадати цю притчу…» (17 березня 2014 року)

«Якщо ми не почнемо діяти сьогодні, причому адекватно, сильно, рішуче, територія буде втрачена, і наша рідна земля потрапить під окупацію Росії». (14 квітня 2014 року)

«Я вважаю, що я зможу створити потужну систему оборони країни, сучасну і ефективну армію, зробити всі необхідні кроки разом з фахівцями, щоб озброїти нашу армію найсучаснішою зброєю. І я переконана, що я зможу захистити Україну від агресії і мати всі надії на повернення окупованого Росією Криму». (27 березня 2014 року)

«Необхідно залучити найкращі юридичні компанії світу, аби вони сформували позови до Російської Федерації. За анексію треба заплатити власністю Росії». (29 березня 2014 року)

«Моя повага завжди із журналістами, які, мені здається, є одним із великих запобіжників проти того, що сьогодні планують зробити з Україною. Я не хочу в Україні авторитаризму, тим паче я не хочу диктатури, я не хочу несправедливості. І я дуже ціную боротьбу журналістів проти всіх цих явищ». (18 березня 2011 року)

«Я анульовую і повертаю державі те, що у неї нечесно забирають. Всіма силами борюся з корупцією так, як я це можу робити: без генеральної прокуратури і без дієвих суддів. Повірте мені, це і є відповіддю на питання, що є сутністю політика, що є його намірами і справжньою метою». (1 лютого 2010 року)

«Потрібно створювати робочі місця, прибираючи корупцію з малого бізнесу, відкриваючи доступ до інвестицій з усього світу. Ви знаєте, що у нас на 40% скоротилися інвестиції в порівнянні з кризовим 2009 роком? Потрібно створювати спеціальні пільгові системи оподаткування для слаборозвинених, депресивних територій, куди можуть прийти інвестиції». (25 січня 2011 року)
XS
SM
MD
LG