Доступність посилання

ТОП новини

Михайло Добкін: Я спокійно дивлюся людям в очі


Михайло Добкін
Михайло Добкін
«Гена, я тебе прошу! Дай я буду текст читати! Не у тебе питаю!.. Харків’яни повинні жити у зручному для життя місті...» (27 вересня 2007 року)

«Ми писали цей ролик десь опівночі, коли звільнилася студія «Сьомого каналу», 50% якої, до речі, належала Авакову. Ми розуміли всю важливість інформації, яка пов'язана з нами, тому привозили з собою свою камеру, своїх людей, нам потрібні були тільки студія і світло. Тільки не знали, що все архівується на жорсткий диск. Ось це наша єдина помилка. Ми знайшли, хто купив, заплативши 60 тисяч доларів. Якщо про це пам'ятають досі, через п'ять років, то я хочу вам сказати, цей ролик приніс більше користі, ніж шкоди. Принаймні, харків'яни не стали до мене ставиться гірше. Сьогодні ми з Геннадієм Кернесом маємо найвищу підтримку в регіоні після президента». (23 серпня 2012 року)

«Хто хоче зайняти виборче місце, буде витрачати мільйони для того, щоб втертися в довіру людям. А я сьогодні, перебуваючи при владі, яку зазвичай прийнято лаяти, виходжу спокійно до людей і дивлюся їм в очі. Так вірять і Кернесу. Ось це і є наша капіталізація». (23 серпня 2012 року)

«Зараз я приділяю увагу тому, щоб мої діти досконало володіли не лише російською, ще одною із іноземних мов (англійською), ну і, безумовно, українською». (25 травня 2012 року)

Добкін: «Народна гвардія» – це ангели-рятівники з прекрасними обличчями

«Життя змушує нас створювати структури, які паралельно з правоохоронними органами займаються захистом і охороною державних приміщень і інституцій. Саме життя підштовхнуло нас протягнути руку назустріч усім, хто, розділяючи наші погляди на ситуацію в країні, готовий об’єднатись і бути тою силою, з якою піде звільнення нашої землі». (1 лютого 2014 року)

«Я сьогодні розділяю позицію фракції Партії регіонів, Харківської обласної ради, і теж одягнув футболку з надписом «Беркут». Ми підтримуємо не лише «Беркут», ми підтримуємо усі спеціальні підрозділи, усіх співробітників міліції, які сьогодні охороняють порядок, ризикуючи здоров’ям». (30 січня 2014 року)

«Я хочу цих націонал-рагулів попередити. Територія Харківської області для вас закрита раз і на завжди. Сунетеся сюди з вашими законами, правилами і уставами. Зачепите наших вчителів, будете ображати наших ветеранів. Будете намагатися зіпсувати наших дітей. Я вас попереджаю через ваших представників у цьому залі. Ми вам ваші портрети Шухевичів і Бандер засунемо у ті місця вашого тіла, де їм буде комфортніше, аніж на харківських стадіонах і вулицях. Тільки не забудьте їх попередньо в трубочку скрутити». (24 жовтня 2013року)

«Там присутні представники «Народної гвардії». Як вони виглядають? Як ангели-рятівники з прекрасними обличчями і дуже допитливими очима. Виявляють порушників і спопеляють їх поглядом.» (20 лютого 2014 року)

«Якщо хтось із політиків переживає за втрату Криму як території, то я переживаю за втрату 2,5 мільйонів наших співвітчизників. Застосовуючи політику батога, і безвідповідально покладаючись на підказки своїх іноземних колег, нова влада зробила все, щоб своїми руками відштовхнути Крим від України». (29 березня 2014 року)

«Київ як столиця управління себе уже вичерпав» – Добкін

«Оскільки є тотальний наїзд на права російськомовного населення, приймаються закони, що загрожують усім, хто не сприймає фашизм і нацизм. Я прийняв для себе рішення балотуватися в президенти під час найближчої кампанії». (24 лютого 2014 року)

«Головні зусилля слід докласти до того, аби ми, незважаючи на те, що говоримо різною мовою на різних кінцях країни, ходимо до різних церков і по-різному ставимося до спільного історичного минулого, стали єдиним народом. Які усі наші несхожості одне на одного об’єднує у спільну силу. Таку силу, яку поважають і визнають у всьому світі». (4 квітня 2014 року)

«Якщо перебрати всі варіанти, то федералізм буде найспокійнішим і найм’якшим варіантом, що дозволив би нам комфортно проживати на малій Батьківщині і зберегти велику. Так життя стрімко змінюється, що сьогодні ті, хто закликають до федералізму уже не сепаратисти, а державники, які хочуть зберегти цілісність нашої країни». (20 лютого 2014 року)

«Я думаю, що позиція Харкова сьогодні максимально репрезентує усю позицію півдня-сходу. По активності, по недопущенню безпорядків у місті, області, Харків значно випереджає інших. Я колись казав, що Київ як столиця управління себе уже вичерпав. Потрібно ряд державних інституцій виносити за межі кордонів міста Києва. Харків найбільш підготовлений для цього». (20 лютого 2014 року)

«Прийшов час зробити усе для бізнесу, що не зважаючи на усі труднощі і нестачі в нашій країні, переважно чесно, намагався працювати і для себе і для тих, хто зараз потребує допомоги держави через соціальні виплати. Я думаю, прийшов час державі кардинально змінити ставлення до тих, хто вміє заробляти. Час контролю держави над бізнесом має залишитися в минулому». (4 квітня 2014 року)


«А яка у нас стабільна економіка в країни, коли половина населення замість того, щоб працювати, стоять на Майданах і дують в дудки, б’ють в барабани? Якщо казати про кращі показники для нашого бюджету – варіант є. давайте не будемо перераховувати гроші тим дармоїдам у західні регіони, які на дотації сидять, на шиї. І нам вистачить коштів». (30 січня 2014 року)

«Власне ваш телеканал є активним учасником всіх протиправних дій, що відбуваються у нашій країні. Так як ви подаєте інформацію, так як ви зомбуєте людей, треба ще навчитися. Тому якщо вам раптом десь поламали камеру, це, звісно, погано. Але ви повинні розуміти, що ті, хто під час війни знімав битви, вони теж свої життя наражали на небезпеку. Якщо ви хочете досягти чогось дуже хорошого у вашій професії, будьте готові, що хтось може зламати вам вашу камеру». (27 січня 2014 року)
XS
SM
MD
LG