Доступність посилання

ТОП новини

У Слов’янську затримані представники ОБСЄ


У Слов’янську затриманий автобус із представниками Організації з безпеки і співпраці в Європі, які приїхали з місією в Україну.

Цю інформацію поширив сайт Міністерства внутрішніх справ, а згодом підтвердив самопроголошений мер Слов’янська В’ячеслав Пономарьов.

Згідно з повідомленням МВС, об 11:40 на в’їзді до Слов’янська невідомі особи зупинили автобус із тринадцятьма пасажирами. Серед них було семеро представників ОБСЄ, п’ятеро представників Збройних сил України та водій транспортного засобу.

Самопроголошений мер Слов’янська В’ячеслав Пономарьов підтвердив затримання автобуса з українськими військовими і цивільними особами. За його даними, в автобусі була зброя.

«Терористи відвели автобус із пасажирами на територію Управління СБУ в Слов’янську. Зараз захоплені громадяни перебувають там», – інформує сайт МВС.

Правоохоронці інформують про ведення переговорів щодо звільнення заручників. Особи, які їх захопили, відмовляються це зробити до спілкування «з компетентними органами Російської Федерації».

Раніше Міністерство закордонних справ заявило про втрату зв’язку з представниками військової верифікаційної місії ОБСЄ в Донецькій області.
XS
SM
MD
LG