Доступність посилання

ТОП новини

Україна виконала рекомендації міжнародних фінансових організацій − міністр економіки


Україна виконала рекомендації міжнародних фінансових організацій та очікує на позитивний результат засідання Ради Міжнародного валютного фонду, яке відбудеться 30 квітня у Вашингтоні. Про це у Харкові сказав міністр економічного розвитку та торгівлі України Павло Шеремета.

«Рада Міжнародного валютного фонду має всі наші документи. Наша історія виконана. Ми вважаємо, наскільки я розумію, тут є згода з обох сторін, виконані ті поради, які міжнародні фінансові організації давали Україні з приводу лікування її хвороби», − сказав Шеремета.

За словами міністра економіки, міжнародні фінансові організації «погодилися з діагнозом» економічного становища в Україні та висловили готовність допомогти.

«Ті рекомендації, які потрібно було зробити до засідання Ради, нам здається, виконані. Я так розумію, це погоджена позиція. Тому ми чекаємо рішення 30 квітня»,− підсумував міністр.

Уряд України сподівається отримати позику від МВФ обсягом 14-18 мільярдів доларів. Щойно Фонд ухвалить остаточне рішення, визначити суму фінансової підтримки для України має також ЄС
XS
SM
MD
LG