Доступність посилання

ТОП новини

На території Запорізької лікарні з’явилися озброєні спецпризначенці і Самооборона


Озброєні люди в приміщенні обласної лікарні Запоріжжя виявилися представниками УБОЗу
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:11 0:00
Понад 20 автоматників і близько кількох десятків представників Самооборони Майдану Запоріжжя здійснюють в обласній клінічній лікарні контроль за слідчими діями спецкомісії з розслідування кримінальної справи про перевищення службових повноважень керівництва лікарні.

До таких заходів безпеки вдалися запорізькі працівники УБОЗу. У закладі здійснюється обшук у рамках розслідування кримінального провадження. У кабінетах керівництва вилучають документацію і описують майно, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

«Самооборона прийшла на прохання міліції допомогти правоохоронним органам», – заявив Радіо Свобода координатор запорізької Самооборони Майдану Дмитро Харьков.

«Річ у тім, що, коли минулого разу комісія прийшла з перевіркою, її фактично заблокували молодики спортивної зовнішності. Можу стверджувати, що фактично «тітушки». Цього разу ми з УБОЗівцями стежимо, щоб комісії дали можливість здійснити перевірку», – додав Харьков.

Водночас заступник керівника обласного управління внутрішніх справ Олег Курочкін розповів, що спецпризначенці перебувають у лікарні, щоб перевірку провели належним чином, і ніщо не завадило спокійно працювати.

«Наголошую, що попри перебування в лікарні правоохоронців, заклад здійснює свою роботу у звичайному режимі. Наразі ми не висували прямих звинувачень, і йде розслідування за 369 статтею Кримінального кодексу України. Там були перевищення службових повноважень», – заявив Курочкін.

Слідчі дії проводяться і в інших лікарнях міста.
XS
SM
MD
LG