Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині відключили українські телеканали


Захоплення ОДТРК у Донецьку, 27 квітня 2014
Захоплення ОДТРК у Донецьку, 27 квітня 2014
Користувачів аналогового та цифрового телебачення на Донеччині відключили від мовлення українських телеканалів. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, на цифровому мовленні не залишилось жодного українського телеканалу, а у користувачів аналогового телебачення відключена частина каналів – «5 канал» і Перший національний.

Користувачі повідомляють, що у частини аудиторії з'явилось російське телебачення, зокрема канал «Росія-24». Йдеться про аудиторію у Донецьку, Макіївці, Горлівці, Харцизьку та Димитрові. У той же час, користувачі кабельного та супутникового телебачення переважно говорять, що мають звичайну сітку мовлення. Дехто скаржиться, що замість «1+1» з’явився російський «ТВЦ».

У понеділок у приміщення ретрансляційного центру у Донецьку увійшли озброєні люди та провели перекомутацію на трансляцію російських телеканалів. У міліції факт захоплення центру не підтверджують.

У неділю у Донецьку кількасот представників сепаратистського угрупування «Донецька республіка» захопили обласну державну телерадіокомпанію з вимогою повернення трансляції російських телеканалів і увімкнули канал «Росія-24».
XS
SM
MD
LG