Доступність посилання

ТОП новини

Гриценко закликає змінити верховного головнокомандувача


На думку кандидата у президенти, народного депутата України Анатолія Гриценка події в Донецьку та Луганську демонструють непрофесіоналізм силових органів та верховного головнокомандувача, виконувача обов’язків президента Олександра Турчинова.

«Я публічно звернувся з вимогою терміново скликати Верховну Раду і ухвалити, як по мені, абсолютно відповідальне рішення замінити Турчинова на посаді верховного головнокомандувача. Він не справляється і це давно видно. Під його керівництвом здали Крим і тепер бездарно здають схід країни. Далі Київ?», – заявив у Харкові під час спілкування з пресою Анатолій Гриценко.

Гриценко нерозуміє дії правоохоронців та вищого керівництва України, коли наперед їм було відомо про захоплення держбудівель в Луганську та обласної телерадіокомпанії, а вони не вжили всіх необхідних заходів. Відповідаючи на запитання Радіо Свобода політик наголосив, разом із Олександром Турчиновим мають скласти свої посади силовики, які не забезпечують порядку, та голови обладміністрацій, які: «Зливають схід».

Проросійські сепаратисти протягом останніх тижнів захопили адміністративні будівлі і відділи міліції у кількох містах на Донеччині та Луганщині. Частина лідерів сепаратистів закликають до проведення референдумів щодо відокремлення від України і приєднання до Росії. 15 квітня Київ почав антитерористичну операцію.
XS
SM
MD
LG