Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині збільшують винагороди за здану зброю до 3–5 тисяч доларів


Штаб національного захисту Дніпропетровської області оголосив сьогодні про збільшення винагород за здану зброю – як мовиться в офіційній заяві, «задля посилення боротьби з сепаратизмом, бандитизмом і диверсійними групами найманців».

Від 3 травня 2014 року встановлюються такі ставки: автомат типу АКМ – 3 тисячі доларів США, кулемет, гранатомет – 5 тисяч доларів США.

У штабі додали, що для здачі зброї не обов’язково пред’являти документи, що засвідчують особу. Виплата винагороди проводиться на місці негайно. Анонімність угоди гарантована.

17 квітня керівництво Дніпропетровської облдержадміністрації і Штабу національного захисту регіону заявило, що пропонує винагороди за затримання диверсантів та звільнення захоплених проросійськими силами адміністративних будівель. За затримання «зеленого чоловічка» та видачу його патрульним обіцяли 10 тисяч доларів США, за кожну здану одиницю стрілецької зброї – від 1 до 2 тисяч доларів США, за кожну визволену адміністративну будівлю – 200 тисяч доларів США. Наразі підтверджена інформація про 8 виплат за затриманих диверсантів.
XS
SM
MD
LG