Доступність посилання

ТОП новини

Причиною пожежі в Будинку профспілок в Одесі могли бути «коктейлі Молотова», кинуті згори – МВС


Пожежа в будинку профспілок в Одесі
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:56 0:00

Пожежа в будинку профспілок в Одесі

Причиною пожежі в Будинку профспілок в Одесі могли бути «коктейлі Молотова», кинуті згори. Такими є попередні висновки за результатами огляду місця події фахівцями Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області. В результаті пожежі загинуло понад 40 людей. Про це повідомляє відділ зі зв’язків із громадськістю ГУ МВС України в Одеській області.

2 травня під час протистояння екстремістів з міліцією правоохоронці змусили правопорушників переміститися на Куликове поле, де ті захопити Будинок профспілок та забарикадувалися.

З верхніх поверхів нападники почали закидати мирних громадян пляшками із займистою сумішшю та вести по них вогонь із вогнепальної зброї. В результаті використання забарикадованими в Будинку профспілок «коктейлів Молотова» виникла пожежа, яка з верхніх поверхів поширилися на значну площу будівлі і стала причиною загибелі понад 40 людей. Різного ступеню тілесні ушкодження загалом отримали понад 120 чоловік, ідеться в повідомленні в ГУ МВС в Одеській області.
XS
SM
MD
LG