Доступність посилання

ТОП новини

Кримських татар почали штрафувати за зустріч Джемілєва


Суд штрафує кримчан за блокування дороги
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:02 0:00
У Центральному райсуді Сімферополя розглянули кілька справ про масове перекритті дороги, в якому брали участь представники кримськотатарського населення півострова.

Як повідомляє кореспондент «Крим.Реалії», за підсумками одного з засідань, за масове одночасне перебування і пересування в громадському місці, на пішохідному переході, суддя Юрій Гулевич постановив призначити Сейран-Джану Ібрагімову покарання у вигляді адміністративного штрафу в сумі 10 тисяч рублів (близько 3 тисяч гривень).

Сам Ібрагімов свою провину не визнав. Він повідомив кореспонденту «Крим.Реалії», що має намір оскаржити дану постанову суду в апеляційній інстанції.

Аналогічне рішення сьогодні також ухвалили щодо жінки, яка брала участь у цій акції. У цій справі також проходить 17-річний студент, але щодо нього рішення ще не ухвалили, суддя переніс засідання на 7 травня.

У минулі вихідні близько 100 кримських татар блокували ділянку траси, що веде з кримської столиці до Севастополя, на знак протесту проти недопуску на півострів лідера кримських татар Мустафи Джемілєва.
XS
SM
MD
LG