Доступність посилання

ТОП новини

У Луганській області в районі блокпоста сталася перестрілка, є загиблий – міліція


Поблизу блокпоста на Бахмутському шляху в Луганській області під час переслідування сталася стрілянина, повідомляє МВС у Луганській області. За повідомленням, загинула одна людина, яка перебувала в машині, що переслідувала три інші автомобілі (одне авто викрадене), дві людини були травмовані, повідомляє прес-служба обласної міліції.

«Сьогодні близько четвертої години ранку в районі перехрестя Тепличне – Олександрівка – Металіст (Бахмутський шлях) до блокпосту наближалися два автомобілі ВАЗ-2105 (за інформацією, машина була викрадена з військкомату) і Daewoo Nexia. Ці машини переслідував автомобіль «Нива». Людьми, які їхали на цих автомобілях, велася перестрілка», – йдеться в повідомленні.

Озброєні люди, що перебували на блокпосту, побачивши те, що відбувається, відкрили стрілянину по машинах, що рухалися до них.

За попередньою інформацією, повідомляє прес-служба МВС, внаслідок перестрілки один з пасажирів «Ниви» від отриманих поранень помер.

Одесита і луганчанина, які перебували в Daewoo Nexia, з пораненнями госпіталізували до однієї з міських лікарень. Одесит після надання йому меддопомоги пішов із лікарні.

На місці події працює слідчо-оперативна група.
XS
SM
MD
LG