Доступність посилання

ТОП новини

У Слов’янську і Краматорську залишається терористична загроза – Наливайченко


Загроза активізації маргінальних структур на 9 травня – залишається. Про це заявив керівник Служби безпеки України Валентин Наливайденко. За його словами, правоохоронні органи вживають додаткових заходів для унеможливлення цього.

«Направлені додаткові оперативно-слідчі групи до міст, де є найбільша небезпека можливого вчинення правопорушень, у тому числі із задіянням іноземних структур, виїхали і мають усе необхідне для роботи. Разом з тим, терористична загроза залишається і у Слов'янську, і в Краматорську. І ми про це відверто доповідаємо громадянам, але, разом з тим, ми повторюємо, що ті, хто зі зброєю, будуть виходити за периметр безпеки, будуть затримуватись і доставлятись до місць ув'язнення»,– сказав Наливайченко.

Антитерористична операція на сході України розпочалася в середині квітня. 2 травня в районі Слов’янська і Краматорська Донецької області почалася активна фаза АТО силами підрозділів МВС, Нацгвардії й армії проти озброєних сепаратистів. В СБУ повідомили, що за час проведення АТО загинули 14, поранені 66 українських військових.
XS
SM
MD
LG