Доступність посилання

ТОП новини

Генпрокуратура перевірить обставини затримання «міністра оборони ДНР»


Генеральна прокуратура гарантує дотримання процесуальних прав, поваги честі та гідності затриманого самопроголошеного «міністра оборони Донецької народної республіки» Ігоря Хакімзянова і перевірить обставини його затримання.

«Відповідно до положень чинного законодавства, всім затриманим громадянам, підозрюваним у скоєнні злочинів, гарантується дотримання їх процесуальних прав, поваги їх честі та гідності. Зображення, які були опубліковані в мережі Інтернет одним з політиків, викликають стурбованість можливою некоректною поведінкою із затриманим. В зв'язку з цим Генеральна прокуратура проведе всебічну перевірку обставин затримання та етапування Хакімзянова на предмет дотримання чинного законодавства України», – йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

7 травня в Донецькій області був обстріляний автобус з бійцями батальйону міліції спецпризначення Азов. Двоє з нападників затримані, серед них «міністр оборони» самопроголошеної Донецької народної республіки Хакімзянов.
XS
SM
MD
LG