Доступність посилання

ТОП новини

У Маріуполі горіла міськрада, сили Нацгвардії відвели з епіцентру подій


Барикади біля міськради теж згоріли
Барикади біля міськради теж згоріли
Будівля Маріупольської міськради, де вніч на суботу сталася пожежа, вигоріла частково. Про це повідомляє видання 0629 з посиланням на очевидців.

Вогнем пошкоджено лише окремі кабінети з 1 по 4 поверхи в правому крилі мерії. Інформації про постраждалих під час пожежі немає. Також у п'ятницю повністю вигоріли барикади, які представники ДНР будували біля входу до міськради.

Крім того, за даними прес-служби Національної гвардії України, сили Нацгвардії відведено з епіцентру подій, аби не провокувати ще більшу агресію бойовиків та заради безпеки мирних маріупольців.

Під час вчорашніх сутичок біля будівлі міськуправління міліції один військовослужбовець загинув, ще 4 отримали вогнепальні поранення, йдеться в повідомленні.

Крім того, вчора увечері терористи здійснили підпал Маріупольської міськадміністрації, поінформували в Нацгвардії.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляв, що 9 травня в ході АТО в Маріуполі вбито близько 20 терористів, чотирьох узяли в полон. Втрати серед співробітників МВС – одну людину убито, п’ятеро – поранено. За даними Міністерства оборони України, в ході збройних сутичок 9 травня в Маріуполі поранено вісьмох військовослужбовців.
XS
SM
MD
LG