Доступність посилання

ТОП новини

Лідер сепаратистів Слов’янська висунув умови для початку переговорів з Києвом


Самопроголошений «мер» Слов`янська В’ячеслав Пономарьов.
Самопроголошений «мер» Слов`янська В’ячеслав Пономарьов.
Виведення підконтрольних Києву силовиків і обмін полоненими є основними умовами для початку переговорів сепаратистів з владою в Києві, заявив самопроголошений «мер» Слов’янська В’ячеслав Пономарьов.

«Ми озвучили свої умови: виведення військ, обмін військовополоненими», − сказав Пономарьов сьогодні на прес-конференції в Слов`янську, передає РІА «Новости».

«Тільки після виконання цих умов ми готові розпочати переговори. Якщо хунта продовжує тримати тут свої війська, то ми продовжуємо воювати», − додав він.

9 травня виконувач обов’язків президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов заявив, що влада готова до переговорів з представниками сходу держави, але не з терористами.

«З терористами не можна вести переговори», − наголосив Турчинов. Він додав, що ті, хто виступає за створення так званої Донецької або Луганської республіки, ведуть дані регіони до руйнування.

За словами Турчинова, переговори мають бути з представниками місцевого самоврядування, з тими, хто представляє політичні і громадянські рухи. Лідер сепаратистів Слов`янська висунув умови для початку переговорів з Києвом
XS
SM
MD
LG