Доступність посилання

ТОП новини

У центрі Харкова міліція знайшла сумку з коктейлями Молотова


У Харкові міліціонери знайшли сумку з коктейлями Молотова і вилучили партію щитів і бронежилетів, повідомляє прес-служба МВС України. За інформацією правоохоронців, небезпечну валізу з 21 пляшкою запальною суміші правоохоронці знайшли в центрі міста неподалік від пам'ятника Леніну під час патрулювання.

«Подія сталася 10 травня 2014 близько 09.00 ранку. Увагу працівника патрульно-постової служби привернув фрагмент тканини, прикопаний у землі. Виявилося, що це господарська сумка. В ній були пляшки, зовні схожі на «коктейлі Молотова», − йдеться в повідомленні.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Дзержинського райвідділу міліції, працівники якої провели ретельний огляд місця події. Вилучено понад 20 підозрілих пляшок та інші речові докази.

9 травня близько 07.00 на посту ДАІ в місті Валки (Харківська область) співробітники ДПС знайшли підозрілу машину «Renault trafic», якою керував 54-річний киянин. Під час огляду салону іномарки працівники міліції знайшли 39 металевих щитів і вісім будівельних касок.
XS
SM
MD
LG