Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові проросійські мітингувальники підтримали «референдум» на Донбасі


Активісти у Харкові на мітингу підтримали «референдум» на Донбасі
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:22 0:00
У Харкові проросійські мітингувальники і прихильники федералізації зібралися на площі Свободи, щоб висловити підтримку учасникам «референдуму» на Донбасі.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, біля пам’ятника Леніну зібралися близько 200 людей. У руках вони тримали російські прапори та символіку проросійських громадських організацій. Люди скандували «Харків, вставай!», «Донбас, ми з тобою!», «Референдум!». У натовпі лунали заклики провести «референдум» щодо федералізації і на Харківщині після того, як він відбудеться на Донбасі.

По периметру площі, де зібралися люди, чергували наряди міліції. Станція метро «Університет» та «Держпром» перекриті на вхід та вихід.

На організованих проросійськими сепаратистами «референдумах» у Донецькій і Луганській областях учасникам пропонують висловити свою позицію щодо незалежності Донецької і Луганської «народних республік». На Харківщині «референдум» у неділю не проводять: раніше цього тижня представники місцевих проросійських сепаратистів заявили, що не готові до такого заходу.
XS
SM
MD
LG