Доступність посилання

ТОП новини

Симоненко знімає свою кандидатуру з виборів Президента


Петро Симоненко, лідер Комуністичної партії України
Петро Симоненко, лідер Комуністичної партії України
Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко знімає свою кандидатуру з виборів Президента України. Про це йдеться у постанові президії центрального комітету Компартії України, розміщеній на сайті політичної сили.

«Подальша участь нашого кандидата в президенти України у виборах, які правлячий режим, встановлений внаслідок державного перевороту, прагне використати для своєї легітимізації в очах світової громадськості, не відповідає інтересам партії і мільйонів виборців», – йдеться в повідомленні.

«Компартія України піддається безпідставним звинуваченням і тиску, загрозі іі заборони, а члени партії, передусім перший секретар ЦК, кандидат у президенти П.М.Симоненко – моральному і фізичному терору, в тому числі навіть на засіданнях Верховної Ради України», – зауважили в КПУ.

«Впевнені, що ця позиція, яка враховує пропозиції, котрі надійшли з місць, буде з розумінням сприйнята членами партії, усіма, хто її підтримує», – повідомили в КПУ.

Напередодні після прямого ефіру на одному з українських телеканалів автомобіль лідера комуністів закидали камінням активісти. Зі слів самого Симоненка, міліція склала за цим фактом протокол.

Вибори президента України призначені на 25 травня.
XS
SM
MD
LG