Доступність посилання

ТОП новини

Група «Першого грудня»: участь у виборах – головний спосіб захистити себе


В’ячеслав Брюховецький (п), Євген Сверстюк (ц) і Вадим Скуратівський
В’ячеслав Брюховецький (п), Євген Сверстюк (ц) і Вадим Скуратівський
Учасники ініціативи «Першого грудня» В’ячеслав Брюховецький, Євген Сверстюк і Вадим Скуратівський оприлюднили звернення до українців з проханням прийти на вибори. Сьогодні це – головний засіб захистити себе, свій народ і державу, а неучасть у виборах – зречення власної відповідальності за її долю, йдеться у зверненні.

«На попередніх виборах було багато «проти всіх», які багато чого зробили не дуже позитивного. Цього треба позбутися, бо ми стоїмо не просто перед вибором, а перед цивілізаційним вибором: або назад, або далі. Після виборів зміниться дуже багато. Це не буде рай, це буде тяжка праця, але нам треба це пройти. Буде значно жорсткіша політика. Навіть сьогоднішні події, пов’язані з Ахметовим показують, що все, терпець урвався і те, що не роблять виконувачі обов’язків, зроблять легітимні керівники держави», – каже почесний президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» В’ячеслав Брюховецький.

«Обов’язок нового президента – здійснити великі надії всієї країни на справжню свободу та демократію, вільну економіку без корупції та криміналітету. Натомість обов’язок громадян – не лише очікувати дій нового глави держави, а самостійно і щоденно дбати про захист своїх прав і свобод. Маємо утвердити в Україні підзвітність уряду та непорушний контроль громадянського суспільства за владою. Потрібен справжній діалог всього суспільства», – йдеться у зверненні.

Дострокові вибори президента України заплановані на 25 травня.
XS
SM
MD
LG